De zomer inspireert

Wat een heerlijke tijd! De zon schijnt volop, de bloemen staan in bloei, de temperaturen zijn zwoel. Een moment om lange avonden buiten door te brengen. Om te genieten van een fris drankje, een goed boek of een gezellige barbecue met vrienden. Op je terras of in de tuin.

Laat je tuinen en terrassen stralen op de foto

Een uitgelezen moment ook om te laten zien hoe je als architect, interieurarchitect, decorateur of meubelzaak het terras of de tuin van je klanten omtovert tot een droomplek.  Met het juiste meubel, dat handige bijzettafeltje, die kleurrijke pouf of die verlichting geef je er een extra “touch” aan. Waardoor het er nog aangenamer toeven is.

Ook als tuinarchitect wil je je potentiële klanten inspireren en ideeën aanreiken. Hoe kan het beter dan met het tonen van je eigen tuinontwerpen? Zeker nu deze er op hun fraaiste bijliggen.

Klaar voor een fotoshoot?

Contacteer me op 0477 528 928 of mail me katieverkinderen@vivec.be. Ik kijk ernaar uit om met je kennis te maken en de kwaliteit van jouw werk te doen schitteren in de foto’s. Zodat jij ze kan gebruiken voor je catalogus, folder, website of sociale media.