Foto’s van een uniek project: dat verdient een woordje extra

Soms kom ik als fotograaf op plekken die ik graag met jullie deel. Unieke lokaties die me extra raken.  Door de vorm. Of door de inhoud. Het Urban Center in Antwerpen trof me dubbel.

Let’s go urban: al van gehoord?

Sihame El Kaouakibi is een sociale ondernemer in hart en nieren. Ik zag haar ooit speechen op een evenement. Wat een kracht straalt deze dame uit. Als jonge vrouw stampte ze het initiatief Let’s go Urban (LGU) uit de grond. Via dans, sport, theater en andere activiteiten empowert ze jongeren. Door te focussen op hun talenten, biedt ze de jongeren perspectieven op een toekomst. Een toekomst die ze zelf in handen hebben. Iedereen is welkom. Deelnemers zijn er dan ook van verschillende afkomst, cultuur, godsdienst, … Vanuit een geloof in zichzelf spoort ze jongeren aan om doelen te stellen en motiveert ze hen. Integratie zet ze succesvol om in de praktijk.

Het Urban Center in Antwerpen

Sedert 22 september is het Urban Center in Antwerpen officieel geopend. Althans deel 1, want in het voorjaar 2019 komt er nog een volledig nieuw stuk bij. Het is de nieuwe thuisbasis voor LGU. Wauw, wat een gedaantewisseling. Deze oude feestzaal op het Kiel kreeg een prachtige make-over. Het is er licht, groot en vooral ook heel kleurrijk. Het is een positieve, stimulerende en inspirerende omgeving. Niet alleen voor LGU. Ook bedrijven of individuen zijn er welkom. Er is een vergaderzaal, een co-workingspace en een grote multifunctionele ruimte met uitgebreide lichttechnieken. Ideaal voor bedrijfsfeesten, optredens, evenementen, vergaderingen, …Interesse om te huren en tegelijk een mooi project te steunen? Kijk hier.

Kijk even mee naar de foto’s: een interieur dat straalt. Wil jij ook sprekende foto’s van jouw project? Contacteer me voor een afspraak.