Een interieur fotograferen waarvan je in hogere sferen geraakt 

Toen Vranken NV me vroeg om het interieur te fotograferen van een pianowinkel in een voormalige kerk, was ik meteen gefascineerd. Wauw, dat lijkt me wel wat!

Het was een mooie, zonnige dag putteke winter. En ver moest ik niet zoeken in Oud-Rekem, een rustig dorpje in Limburg. Op het dorpsplein pronkte het kerkje in vol ornaat. Toeristen die voorbijkwamen stelden met verbazing de nieuwe bestemming van de kerk vast en keken even nieuwsgierig in het rond.

Na een korte rondleiding,  zocht ik naar mooie invalshoeken en startte met de fotoshoot. Hoe langer ik er binnen was, hoe meer de omgeving me inspireerde en nieuwe mogelijkheden aanreikte. Was het de schoonheid van het geheel, het bijzondere van de nieuwe bestemming of was het het mooie pianospel op de achtergrond? Hoe verder de dag vorderde, hoe zachter en warmer ook de lichtinval werd.

Ik heb ervan genoten.

Een korte impressie van een bijzondere fotoreportage.