Wie is Katie Verkinderen? Ik ben fotograaf en copywriter met de bril van een marketeer.

Van nature uit ben ik nieuwsgierig. En leergierig. Dat helpt. Zowel bij het fotograferen als bij het schrijven.

In welke sector je ook actief bent, ik duik erin. Gretig en met veel energie. Ik dompel me volledig onder in jouw wereld. En wil er dan ook graag alles over weten.

Boeken, websites en blogs vertellen me veel. Maar de gesprekken met jou leren me veel meer. Jij toont me waar je passie ligt, waarom je doet wat je doet, waar jij het echte verschil maakt voor je klanten en je omgeving.

En dat boeiende verhaal, breng ik graag tot leven: in woord en in beeld.

Een a-typisch carrièrepad: marketing en fotografie


Afgestudeerd in 1989 als TEW’er aan de UA werk ik achtereenvolgens bij Stichting Flanders Technology International, Kinepolis Group en Technopolis. Wat de jobs in deze bedrijven typeert?

  • Focus op marketing en communicatie
  • Een dynamische omgeving met een groeimentaliteit
  • Leuke collega’s
  • Toffe klantencontacten

En toch, na 20 jaar kriebelt het. Ik wil mezelf terug uitdagen. Met iets heel anders. Iets creatiefs. In 2009 gooi ik het roer radicaal om. Ik smijt me volledig op de fotografie. En wat blijkt? Het geeft me vleugels. Architectuur, interieurs en de actie in bedrijven zijn mijn geprefereerde onderwerpen.

Vivec is er voor jou, sedert 2011


Vivec lijkt dan ook de volgende logische stap. Hier bundel ik mijn beide passies: schrijven en fotograferen met de bril van een marketeer.

Of je nu zelfstandige bent, een vrij beroep uitoefent, een sociale organisatie leidt of een KMO hebt. Jou helpen je verhaal vorm te geven in woord en in beeld: dat geeft me bakken energie.

Kennismaken? Contacteer me