Copywriter met impact

Zoek je een copywriter? Om teksten te schrijven voor je website, brochure of folder. Teksten die sprankelen en je lezers raken. Zodat ze in actie komen: je contactformulier invullen, zich inschrijven voor je event, een whitepaper downloaden. Of gewoon de telefoon nemen voor een afspraak.

Als copywriter duik ik met een open vizier mee in je verhaal. En zorg ik dat je ook voor zoekmachines geen blinde vlek bent.

Ja, deze aanpak spreekt me aan. Ik wil ook een verhaal met impact.

Webteksten: krijg je publiek mee


Laat je website en teksten uitstralen waar jij als bedrijf voor staat. En dat is veel meer dan de producten of diensten die je verkoopt. Vertel je verhaal vanuit je merk-DNA.

Waarom? Je spreekt vanuit je hart en bent authentiek. Je klanten worden er eens zo enthousiast van. Ja, de drempel om met jou in zee te gaan smelt als sneeuw voor de zon.

Vivec triggert je. En helpt je om je verhaal scherp te krijgen. Voor jezelf en je lezers.  Jij bent aan zet. Alleen, met je collega’s of met je team. In een workshop geef je woorden aan je merkidentiteit.

Je merkidentiteit glashelder: de basis voor goede teksten


We zoeken samen naar antwoorden over jou en je bedrijf: je drijfveren, visie, missie, manier van werken en ambities. Welke meerwaarde bied je je klanten? Welke oplossingen reik je hen aan? Zo onthullen we meteen ook je grootste troef. Laat ons die maar in de verf zetten.

Wat is het voordeel van deze oefening?

  • Je verplicht jezelf om stil te staan bij het wat, hoe en waarom van je bedrijf. Je verhaal wordt duidelijk en to the point.
  • Heb je collega’s? In een kernteam wissel je ideeën uit en maakt je je verhaal doorleefd. Iedereen spreekt dezelfde taal.
  • Je legt de juiste accenten en genereert meer impact.

En voor Vivec als tekstschrijver? Ik leer je dankzij de workshop echt kennen. Je teksten vloeien vlot uit mijn pen. 100% op jouw maat. Bijna als van nature.

SEO teksten: trek de aandacht van de zoekmachine. En je klanten

 


Uiteraard wil je ook gevonden worden. Door je klanten én de zoekmachines. Of het nu Google, Safari of Bing is. De regels blijven dezelfde.

  • een zoekwoordonderzoek om de juiste woorden te integreren in je webteksten.
  • een heldere taal, zonder te veel poespas
  • een duidelijke structuur, om snel je weg te vinden
  • scanbare teksten: met tussentitels, aandachtstrekkers, opsommingen.

De lezers van je website staan altijd centraal. Zij willen vooral een snel en duidelijk antwoord op hun vraag.

Vivec als copywriter? Een slimme keuze


  • Professioneel teksten schrijven is een vak. Dat doe je niet snel tussendoor. Dankzij Vivec krijg jij extra ademruimte. En tijd om je te focussen op je kerntaken.
  • Ik graaf en vraag. Tot ik je business helemaal doorgrond. Ik ben graag je externe bril. Nieuwe invalshoeken en een frisse blik zorgen voor de juiste focus.
  • Ervaring in marketing en communicatie, al meer dan 30 jaar. Eerst bij Flanders Technology International, Kinepolis Group en Technopolis. Dan als zelfstandige bij Vivec. Ik heb dus al heel wat watertjes doorzwommen. Daar pluk jij mee de vruchten van.

Borrelen de ideeën al spontaan bij je op? Laat ons kennismaken.