Logo Alfons Smet Residenties

Alfons Smet Residenties: voor een oudere dag met een gouden randje

De sfeer, de architectuur, de glimlach van de medewerkers, de natuur, de kwaliteit van de zorg: deze troeven zorgen voor het gouden randje aan het leven van de bewoners. Vivec giet dit alles in een verhaal, zowel in woord als in beeld. Naast de website, zijn er ook folders en een brochure.

#copywriting #websiteteksten  #identiteitsmarketing #bedrijfsfotografie #architectuurfotografie

logo AG Coating

AG Coating: klaar voor een kleurrijke toekomst

Hoe maken wij het verschil voor onze klanten? Een boeiende oefening rond deze vraag resulteert in het DNA van AG Coating. Meteen ook de kernboodschap voor de nieuwe website. Vivec begeleidt hen van A tot Z. Zowel in woord als in beeld.

#copywriting #websiteteksten #DNA-oefening #identiteitsmarketing #bedrijfsfotografie

Een identiteitsoefening en websiteteksten voor Crowe Spark Legal

Crowe Spark Legal: een advocatenkantoor met pit. We starten met een workshop rond het DNA van Crowe Spark Legal. Als copywriter is dat voor mij de ideale basis om daarna doorleefde teksten en een helder verhaal voor de website te schrijven. Ontdek hier het resultaat.

#copywriting #websiteteksten #DNA-oefening #identiteitsmarketing

Logo Ivarem

Voorlichtingscampagne voor Ivarem

Ivarem ken je zeker wel. Maar weet je ook hoe je op het recyclagepark moet sorteren? Om dit duidelijk te maken deden we een fotoshoot op lokatie. En het model? Dat was Jacques Van Assche. Een unieke setting en ervaring. #voorlichtingscampagne #fotoshootmetmodel

Heave_logo

Heave: foto’s voor de website

Heave is een expert in webdesign en development. Maarten laat zich kenmerken door een uiterst professionele aanpak. Als nieuwkomer op de markt, vindt hij het belangrijk dat zijn eigen website ook een gezicht heeft. Daarom trokken we samen een paar uur op en legden zijn activiteiten vast in een bedrijfsreportage. #bedrijfsfotografie

Logo Bofidi, als klant van Vivec

Bofidi: campagnebeelden en headshots

BOFIDI is een accountancykantoor met afdelingen in het hele land. Voor hun eindejaarscampagne en hun communicatie op social media maakte ik foto’s in actie en headshots. Hun vraag? Laat ze dezelfde dynamiek en sympathie uitstralen als ons DNA. Suptertof om op die manier met het team kennis te maken. #employerbranding

Logo Oxygen

Oxygen: een blik achter de schermen

Na twee jaar actief te zijn, is het voor Oxygen tijd voor een nieuwe website. Extra content. En ook beelden. Vivec draaide een dagje mee. Het resultaat? Foto’s van de medewerkers in actie en nieuwe profielfoto’s. Fijn om  de vibes te voelen van deze dynamische start-up. Benieuwd? Eind maart 2021 online oxygen.be

 

Fides, betrouwbaar vastgoed

Fides zet Rijnpoort in de kijker

Projectontwikkelaar Fides heeft verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten in portefeuille. Om de toekomstige eigenaars warm te maken geven ze een inkijk in de appartementen.  Zodra een modelappartement klaar is richten ze dit sfeervol in. Voor Rijnpoort maakte Vivec de fotoreportage. De foto’s tonen hoe het echt is: warm en gezellig binnenin, een impressionante architectuur aan de buitenzijde.

Woonveer Klein-Brabant_ Patrimonium fotograferen

Architectuur van 1920 tot vandaag

Voor Woonveer Klein-Brabant reisde Vivec de hele streek af. Foto’s van huizen en gebouwen van 1920 tot nu. Een unieke kans om de evolutie te zien in de architectuur van sociale woningen over de tijd heen.

Foto's veeteelt_ Vivec.be

Campagnebeeld voor Vet Shops

Vet Shops verdeelt producten voor de veehouderij. Voor een advertentiecampagne met modellen deden zij een beroep op Vivec. Een aparte werkomgeving met wel wat uitdagingen. Maar het resultaat mocht er zijn.