Woonveer Klein-Brabant_ Patrimonium fotograferen

Architectuur van 1920 tot vandaag

Voor Woonveer Klein-Brabant reisde Vivec de hele streek af. Foto’s van huizen en gebouwen van 1920 tot nu. Een unieke kans om de evolutie te zien in de architectuur van sociale woningen over de tijd heen.

Foto's veeteelt_ Vivec.be

Campagnebeeld voor Vet Shops

Vet Shops verdeelt producten voor de veehouderij. Voor een advertentiecampagne met modellen deden zij een beroep op Vivec. Een aparte werkomgeving met wel wat uitdagingen. Maar het resultaat mocht er zijn.

bedrijfsfoto's ambachten door Vivec.be

Ambachten in beeld

Het label Handmade in Belgium is een kwaliteitslabel van UNIZO voor de ambachten in België. Het zet de authentieke, handgemaakte en eerlijke producten  van hier in de kijker. Voor hun communicatiecampagne ging ik langs bij enkele zeer professionele en gedreven mensen. Een plezier om hun passie in beeld te brengen.

Vivec fotografeert luxechalets ivoor Chatel Renting

Luxechalets in beeld

Vivec trekt de bergen in. Voor zowel zomer- als winterbeelden van luxechalets in Châtel (Frankrijk). Châtel Renting gebruikt de beelden op zowel de eigen website als op die van partnerbedrijven die de vakantieverblijven verhuren.

profielfoto's maken_Vivec

Profielfoto’s van alle medewerkers

CaseWare Belgium & Luxembourg ontwikkelt alsmaar slimmere en gebruiksvriendelijke software om het auditproces of de jaarafsluiting eenvoudiger, sneller, completer en volledig compliant te maken. Een enorme meerwaarde voor accountants, bedrijfsrevisoren en andere financiële beroepen. Vivec kreeg het volledige team voor de lens. Voor profielfoto’s van alle medewerkers.

 

Elvier_foto's dor Vivec

B&B Elvier opent haar deuren. En doet dat met stijl.

Als nieuwkomer op de markt van de B&B’s in België komt het erop aan om op te vallen. B&B Elvier spingt uit de band door de kwaliteit die ze biedt. Rust, ontspanning, groen en veel lekkers. Kortom, ideaal voor wie even op adem wil komen in eigen land. Vivec trok de foto’s voor de website en social media. Benieuwd ? Ontdek meer in dit bericht rond het fotograferen van vakantiewoningen of op hun website.

Procos Group en foto's

Procos zorgt voor betere dagen op je werk

Procos group specialiseert zich in het creëren van een werkomgeving waar het efficiënt maar vooral ook leuk werken is. Architectuur die zorgt voor  beter teamwerk, meer business en vooral een betere “vibe” op het werk. Het eerste project dat ik voor hen in beeld bracht was Cegeka in Hasselt. En inderdaad: het zinderde daar van de energie. Procos Group

 

Labo Architecten_projecten in beeld

Prestigeprojecten bij ING

Labo Architecten wil voor hun portfolio kwalitatieve foto’s. Ze scheppen een beeld van de sfeer rond en in een gebouw en zijn representatief voor hun werk. Ze stuurden me op pad voor 2 prestigeprojecten bij ING. In de client centers die zij vormgaven voel je je als klant zeker welkom: open ruimtes, knusse hoekjes voor overleg en op elke lokatie een knipoog naar stad waar ze zich bevinden. Het was superfijn om in beeld te brengen. Zeker als je daarna de positieve reactie krijgt “You nailed it”. Labo Architecten.be

Logo Studie 10 - websiteteksten en foto's door Vivec

Teamfoto’s en copywriting

Studie 10 is een dynamisch en jong studiebureau voor de bouw. De uitdaging bij het schrijven van hun nieuwe website? Hun technisch beroep vertalen naar een krachtig verhaal dat makkelijk te begrijpen is. Ook door niet -experten ter zake. Binnenkort te lezen op hun nieuwe website.

De teamfoto’s zijn tegelijk professioneel, warm en spontaan. Net zoals Studie 10.

 

Inge Lagae: interieur- en meubelontwerper

Inge heeft alles in huis om van jouw interieur een pareltje te maken. Jouw ultieme geluk is haar drijfveer. Deze visie kwam duidelijk naar voor uit de oefening rond het DNA van haar bedrijf. Deze oefening resulteerde in teksten voor haar website.