logo Apotheek St Job

Apotheek St.-Job: copywriting en fotografie voor nieuwe website

Apotheek St.Job is een dynamische apotheek in St-Job. Naast de fysieke apotheek hebben zij ook een uitgebreide webshop. Een nieuwe website? Vivec zorgt voor tekst en beeld.

#fotografie #apotheekinactie #bedrijfsfotografie #interieurfotografie #copywriting #heldereteksten

logo Apotheek Thiers

Apotheek Thiers: woord en beeld voor de nieuwe website

Apotheek Thiers is een gevestigde waarde in het noorden van Antwerpen. Voor de nieuwe website verzorgt Vivec zowel de teksten als het beeldmateriaal.

#fotografie #bedrijfsfotografie #interieurfotografie #copywriting #heldereteksten

Logo Kiwi architecten

KIWI architecten: projecten in beeld

KIWI architecten is een jong architectenbureau met knappe realisaties in Klein-Brabant, Oost-Vlaanderen en de rest van België. Voor de nieuwe website die ze in 2023 lanceren maakt Vivec foto’s van de realisaties. Hiermee inspireren ze hun klanten en stofferen ze ook hun voorstellen.

#fotografie #architectuurfotografie #interieurfotografie #architecturaledetails

Hoffman_logo

Hoffman: profielfoto’s en foto’s van het team in actie

Hoffman is dé specialist in executive search en interim management op topniveau. Vivec draaide een dagje mee. Naast profielfoto’s van alle medewerkers, maakte ik ook foto’s van het team in actie. Hoffman gebruikt de foto’s zowel op de website als op sociale media.

#fotografie #bedrijfsreportage #actiefoto’s #profielfoto’s

Resigrass: kunstgras in de schijnwerpers

Resigrass realiseert projecten in kunstgras. Zowel grote als kleine tuinen, speelplaatsen, interieurs en kantoren. Laat je verrassen door de natuurlijke uitstraling. Vivec gaat op pad om zowel de showroom als de projecten in beeld te brengen.

#fotografie #tuinenenterrassen #landschapsfotografie #bedrijfsreportage

CORES development

CORES Development houdt eraan alle betrokkenen bij een nieuw project kraakheldere informatie te geven. Over het project zelf, de visie, de impact op de omgeving. Voor een aantal projecten schakelen ze Vivec in. Op basis van interviews leef ik me in en pen ik berichten neer die ze delen op de nieuwspagina’s.

#copywriting #helderecommunicatie

Castor Advocaten: foto’s voor een nieuwe website

Castor Architecten lanceren een nieuwe website. Daar horen uiteraad ook foto’s bij. Hiervoor schakelen ze Vivec in. Ontdek het resultaat op Castor-advocaten.

#bedrijfsfotografie #profielfoto’s

Logo Alfons Smet Residenties

Alfons Smet Residenties: voor een oudere dag met een gouden randje

De sfeer, de architectuur, de glimlach van de medewerkers, de natuur, de kwaliteit van de zorg: deze troeven zorgen voor het gouden randje aan het leven van de bewoners. Vivec giet dit alles in een verhaal, zowel in woord als in beeld. Naast de website, zijn er ook folders en een brochure.

#copywriting #websiteteksten  #identiteitsmarketing #bedrijfsfotografie #architectuurfotografie

logo AG Coating

AG Coating: klaar voor een kleurrijke toekomst

Hoe maken wij het verschil voor onze klanten? Een boeiende oefening rond deze vraag resulteert in het DNA van AG Coating. Meteen ook de kernboodschap voor de nieuwe website. Vivec begeleidt hen van A tot Z. Zowel in woord als in beeld.

#copywriting #websiteteksten #DNA-oefening #identiteitsmarketing #bedrijfsfotografie

Een identiteitsoefening en websiteteksten voor Crowe Spark Legal

Crowe Spark Legal: een advocatenkantoor met pit. We starten met een workshop rond het DNA van Crowe Spark Legal. Als copywriter is dat voor mij de ideale basis om daarna doorleefde teksten en een helder verhaal voor de website te schrijven. Ontdek hier het resultaat.

#copywriting #websiteteksten #DNA-oefening #identiteitsmarketing