Louverdrape laat producten in verschillende interieurs fotograferen

Raamdecoratie fotograferen? Louverdrape schakelt hiervoor Vivec in. De foto’s geven vooral de sfeer weer die je met de juiste keuze van raamdecoratie kan creëren. Lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen zijn immers niet enkel functioneel. Esthetiek en visueel comfort zijn ook van belang.  Zowel in kantoren, showrooms als privé-woningen.

www.louverdrape.be

studio klein brabant

Architectuur in beeld. Studio Klein Brabant laat enkele topprojecten fotograferen

Dit architectenbureau, onder leiding van Ignace Pollentier, weet je te verrassen. Hun architectuur is steeds perfect geïntegreerd in de omgeving. Met zowel oog voor het functionele als aandacht voor esthetiek en vormgeving trekken de gebouwen je aandacht. Om het 10-jarig bestaan te vieren brengt Vivec enkele markante projecten in beeld.

OLV seniorencentrum Bornem

logo Bojoli by Josephine Dewild

Bojoli lanceert nieuwe website. Vivec coördineert, schrijft en fotografeert.

Bojoli by Josephine de Wild is succesvol als decoratrice. Met stoffen en texturen maakt ze een harmonieus geheel van de raamdecoratie, meubelen, wandbekleding en accessoires. Vivec verzorgt haar communicatie in woord en beeld en coördineert de aanmaak van haar nieuwe website (inclusief de copywriting) en fotografeert enkele van haar recente projecten.

www.bojoli.be

logo Marckx Architecten

Marckx architecten laat nieuwste realisaties fotograferen

Jan Marckx en Veerle Van Schoor runnen een architectenbureau in Reet. Opvallend zijn hun strakke lijnen en originele oplossingen voor architecturale uitdagingen. Vivec fotografeerde enkele van hun recente projecten.

www.marckxarchitecten.be

Swinnenstore – fotografie voor drukwerk en website

Swinnenstore specialiseert zich in de inrichting van eengezinswoningen en appartementen. Meermaals per jaar maken zij nieuwe drukwerken met hun meest recente realisaties.  Om deze in de kijker te zetten,  laten ze er sfeerfoto’s van maken .

www.swinnenstore.be

logo catapult

catapult maakt grafisch sterke websites en gebruikt vivec als freelance fotograaf.

Catapult werkt voor institutionele, culturele en industriële klanten. Naast boeken, tijdschriften, affiches, lettertypes en identiteiten maken zij ook websites. Voor de fotografie doen zij regelmatig een beroep op Vivec als freelancer. Het betreft vaak portretten in combinatie met foto’s van het interieur van de kantoren.

www.catapult.be

Interior Ideas: fotografie voor catalogus en website

Hout is hun vak. En kwaliteit staat voorop. Met het oog op hun website en een nieuwe catalogus maakt Vivec fotoreportages van diverse binnenhuisinrichtingen. Het betreft badkamers, keukens, slaapkamers, woonruimtes, bureaus, …

interiorideas.be

SAMMAN: website, folder, sociale media, …

SAMMAN begeleidt filantropen naar meer sociale impact. Ze krijgen inzichten op basis van een beproefde methodiek rond strategisch denken, identiteitsmarketing, principes van SLOW Philanthropy© en impactmeting.

Sedert 2012 verzorgt Katie Verkinderen als mede-oprichter en vennoot de communicatie en begeleidt ze samen met Lieve Stappers en Sibylle Ouwerx de familiefondsen en goede doelen rond identiteitsmarketing, communicatie en strategie.

www.samman.be

 

Chateau le Vert: fotografie en copywriting

Chateau le Vert is een prachtig gelegen kasteel temidden de wijngaarden in de Bordeaux-streek. Vivec verzorgde de fotografie en de teksten voor de geactualiseerde website.

www.chateaulevert.com

Colors&Creations: fotografie en een nieuwe website

Christel Carmeliet geeft kleuren- en stijladvies en ontwerpt juwelen op maat. Ze geeft ook workshops waar je zelf aan de slag kan. Naast het verzorgen van de fotoreportage en het copywriten, begeleidde vivec haar ook bij de vormgeving van de website en andere communicatiedragers.

colorsandcreations.be