Cornerstones zegt het met foto’s van projecten en het team

Cornerstones is een projectontwikkelaar in volle expansie.

Vivec maakte kennis met het sympathieke team tijdens een fotoshoot voor profiel- en teamfoto’s. Ook stuurden ze me op pad om een modelappartement te fotograferen.

Cornerstones.be

 

Vranken NV toont zijn portfolio met een nieuwe fotoreeks van Vivec

Vranken NV is vanuit een klassieke schrijnwerkerij gegroeid tot een algemeen bouwbedrijf . Om hun uitgebreide portfolio van indrukwekkende projecten te documenteren gaat Vivec voor hen op pad. Van een pianowinkel in een voormalige kerk, over een brasserie tot een bibliotheek. Het zijn maar enkele voorbeelden van de projecten die ik fotografeerde. Vrankennv.be

Tylco Lube : een nieuwe website met een helder aanbod

Wat maakt het aanbod van Tylco Lube zo aantrekkelijk? Ze verdelen niet alleen hoogtechnologische producten voor de metaalbewerkende industrie. Ze begeleiden ook hun klanten, denken met hen mee en bieden een totaaloplossing met het oog op een maximaal rendement. De opdracht voor Vivec bestaat erin om hun meerwaarde voor de klant te vertalen naar een helder en toegankelijk verhaal. Het resulteert in een nieuwe website die begin 2018 online kwam. Wil je er meer over weten? Maak kennis met dit dynamische bedrijf.

 

Louverdrape laat producten in verschillende interieurs fotograferen

Raamdecoratie fotograferen? Louverdrape schakelt hiervoor Vivec in. De foto’s geven vooral de sfeer weer die je met de juiste keuze van raamdecoratie kan creëren. Lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen zijn immers niet enkel functioneel. Esthetiek en visueel comfort zijn ook van belang.  Zowel in kantoren, showrooms als privé-woningen.

www.louverdrape.be

studio klein brabant

Architectuur in beeld. Studio Klein Brabant laat enkele topprojecten fotograferen

Dit architectenbureau, onder leiding van Ignace Pollentier, weet je te verrassen. Hun architectuur is steeds perfect geïntegreerd in de omgeving. Met zowel oog voor het functionele als aandacht voor esthetiek en vormgeving trekken de gebouwen je aandacht. Om het 10-jarig bestaan te vieren brengt Vivec enkele markante projecten in beeld.

OLV seniorencentrum Bornem

logo Bojoli by Josephine Dewild

Bojoli lanceert nieuwe website. Vivec coördineert, schrijft en fotografeert.

Bojoli by Josephine de Wild is succesvol als decoratrice. Met stoffen en texturen maakt ze een harmonieus geheel van de raamdecoratie, meubelen, wandbekleding en accessoires. Vivec verzorgt haar communicatie in woord en beeld en coördineert de aanmaak van haar nieuwe website (inclusief de copywriting) en fotografeert enkele van haar recente projecten.

www.bojoli.be

logo Marckx Architecten

Marckx architecten laat nieuwste realisaties fotograferen

Jan Marckx en Veerle Van Schoor runnen een architectenbureau in Reet. Opvallend zijn hun strakke lijnen en originele oplossingen voor architecturale uitdagingen. Vivec fotografeerde enkele van hun recente projecten.

www.marckxarchitecten.be

Swinnenstore – fotografie voor drukwerk en website

Swinnenstore specialiseert zich in de inrichting van eengezinswoningen en appartementen. Meermaals per jaar maken zij nieuwe drukwerken met hun meest recente realisaties.  Om deze in de kijker te zetten,  laten ze er sfeerfoto’s van maken .

www.swinnenstore.be

logo catapult

catapult maakt grafisch sterke websites en gebruikt vivec als freelance fotograaf.

Catapult werkt voor institutionele, culturele en industriële klanten. Naast boeken, tijdschriften, affiches, lettertypes en identiteiten maken zij ook websites. Voor de fotografie doen zij regelmatig een beroep op Vivec als freelancer. Het betreft vaak portretten in combinatie met foto’s van het interieur van de kantoren.

www.catapult.be

Interior Ideas: fotografie voor catalogus en website

Hout is hun vak. En kwaliteit staat voorop. Met het oog op hun website en een nieuwe catalogus maakt Vivec fotoreportages van diverse binnenhuisinrichtingen. Het betreft badkamers, keukens, slaapkamers, woonruimtes, bureaus, …

interiorideas.be