Logo Studie 10 - websiteteksten en foto's door Vivec

Teamfoto’s en copywriting

Studie 10 is een dynamisch en jong studiebureau voor de bouw. De uitdaging bij het schrijven van hun nieuwe website? Hun technisch beroep vertalen naar een krachtig verhaal dat makkelijk te begrijpen is. Ook door niet -experten ter zake. Binnenkort te lezen op hun nieuwe website.

De teamfoto’s zijn tegelijk professioneel, warm en spontaan. Net zoals Studie 10.

 

Inge Lagae: interieur- en meubelontwerper

Inge heeft alles in huis om van jouw interieur een pareltje te maken. Jouw ultieme geluk is haar drijfveer. Deze visie kwam duidelijk naar voor uit de oefening rond het DNA van haar bedrijf. Deze oefening resulteerde in teksten voor haar website.

Cammers als klant bij Vivec

Een boeiende identiteitsoefening bij Cammers Zetelfabriek

Of Vivec de teksten voor de nieuwe website wil schrijven? Met veel plezier! We starten met een inspirerende identiteitsoefening. Zodat bij alle betrokkenen de neuzen in dezelfde richting staan. En de opbouw en inhoud van de website zeer vlot uit de pen rolt. Het resultaat mag er zijn.

Amadys als klant bij Vivec

Teksten voor de website van Amadys Holding

Vivec schreef de teksten  voor de website van Amadys Holding. Deze fungeert vooral als visitekaartje. Je krijgt een antwoord op de volgende vragen:  Welke activiteiten  vallen onder de holding en welke zijn de doelgroepen? Wat is hun unieke kracht? Wat zijn de ambities voor de toekomst?

Yuki, klant van Vivec

Alle collega’s op de foto

Yuki is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Ze maken online boekhouden en ondernemen mogelijk en slaan de brug tussen de accountant en de ondernemer. De foto’s van de medewerkers stralen dezelfde sfeer uit als hun dienstverlening: innovatief, vlot en authentiek. Vivec maakt de profielfoto’s van alle medewerkers.

Houtshop Van der Gucht bestaat 85 jaar!

Als dé houtspecialist voor de vakman en de doe-het-zelver wenste Houtshop Van der Gucht de 85-jarige verjaardag uitbundig te vieren. Ze toonden de mensen achter deze prachtige familiezaak. Vivec bracht drie generaties in beeld: een unieke fotoshoot.

Villabouw Sels: klanten inspireren met beelden

Exclusieve villabouw en renovatie is hun vak. Klanten inspireren met mooie beelden is een belangrijk onderdeel van hun marketing. Voor Villabouw Sels bracht Vivec  enkele van hun prachtige realisaties in beeld. Meer info Sels.be.

Urban Center: topsite in beeld

Vlak voor de opening van het volledig gerenoveerde gebouw in Hoboken, fotografeerde Vivec het kleurrijke interieur en het authentieke exterieur. Prachtig geslaagd project. Ontdek er meer over in de deze blog of op hun website.

BagInCo: productieproces in beeld

Als producent en bedrukker van papieren zakken vindt BagInCo International het belangrijk om het productieproces ook te laten zien aan hun klanten in binnen- en buitenland. Ik maakte er een bedrijfsreportage en was onder de indruk van dit knappe bedrijf. Meer info op baginco.com

SERIS Security: foto’s in actie

Als expert in bewaking en beveiliging zijn het vooral de mensen die het verschil maken bij Seris. In hun brochures en folders willen ze dan ook vooral hun medewerkers aan bod laten komen. Vivec fotografeert hen wanneer ze volop in actie zijn: met drones, als bewakingsagent, als hostess, …