Urban Center: topsite in beeld

Vlak voor de opening van het volledig gerenoveerde gebouw in Hoboken, fotografeerde Vivec het kleurrijke interieur en het authentieke exterieur. Prachtig geslaagd project. Ontdek er meer over in de deze blog of op hun website.

BagInCo: productieproces in beeld

Als producent en bedrukker van papieren zakken vindt BagInCo International het belangrijk om het productieproces ook te laten zien aan hun klanten in binnen- en buitenland. Ik maakte er een bedrijfsreportage en was onder de indruk van dit knappe bedrijf. Meer info op baginco.com

SERIS Security: foto’s in actie

Als expert in bewaking en beveiliging zijn het vooral de mensen die het verschil maken bij Seris. In hun brochures en folders willen ze dan ook vooral hun medewerkers aan bod laten komen. Vivec fotografeert hen wanneer ze volop in actie zijn: met drones, als bewakingsagent, als hostess, …

Concept’N herlanceert zichzelf

Vivec schreef de teksten voor de nieuwe website van Concept’N, het interieurarchitectenbureau van Nicky Vanden Bossche. Na een grondige identiteitsoefening kreeg de inhoud snel vorm. Ook een fotosessie ontbrak niet: enkele profielfoto’s en foto’s van Nicky in actie. Binnenkort te zien op Concept-n.be.

Cornerstones zegt het met foto’s van projecten en het team

Cornerstones is een projectontwikkelaar in volle expansie.

Vivec maakte kennis met het sympathieke team tijdens een fotoshoot voor profiel- en teamfoto’s. Ook stuurden ze me op pad om een modelappartement te fotograferen.

Cornerstones.be

 

Vranken NV toont zijn portfolio met een nieuwe fotoreeks van Vivec

Vranken NV is vanuit een klassieke schrijnwerkerij gegroeid tot een algemeen bouwbedrijf . Om hun uitgebreide portfolio van indrukwekkende projecten te documenteren gaat Vivec voor hen op pad. Van een pianowinkel in een voormalige kerk, over een brasserie tot een bibliotheek. Het zijn maar enkele voorbeelden van de projecten die ik fotografeerde. Vrankennv.be

Tylco Lube : een nieuwe website met een helder aanbod

Wat maakt het aanbod van Tylco Lube zo aantrekkelijk? Ze verdelen niet alleen hoogtechnologische producten voor de metaalbewerkende industrie. Ze begeleiden ook hun klanten, denken met hen mee en bieden een totaaloplossing met het oog op een maximaal rendement. De opdracht voor Vivec bestaat erin om hun meerwaarde voor de klant te vertalen naar een helder en toegankelijk verhaal. Het resulteert in een nieuwe website die begin 2018 online kwam. Wil je er meer over weten? Maak kennis met dit dynamische bedrijf.

 

Louverdrape laat producten in verschillende interieurs fotograferen

Raamdecoratie fotograferen? Louverdrape schakelt hiervoor Vivec in. De foto’s geven vooral de sfeer weer die je met de juiste keuze van raamdecoratie kan creëren. Lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen zijn immers niet enkel functioneel. Esthetiek en visueel comfort zijn ook van belang.  Zowel in kantoren, showrooms als privé-woningen.

www.louverdrape.be

studio klein brabant

Architectuur in beeld. Studio Klein Brabant laat enkele topprojecten fotograferen

Dit architectenbureau, onder leiding van Ignace Pollentier, weet je te verrassen. Hun architectuur is steeds perfect geïntegreerd in de omgeving. Met zowel oog voor het functionele als aandacht voor esthetiek en vormgeving trekken de gebouwen je aandacht. Om het 10-jarig bestaan te vieren brengt Vivec enkele markante projecten in beeld.

OLV seniorencentrum Bornem

logo Bojoli by Josephine Dewild

Bojoli lanceert nieuwe website. Vivec coördineert, schrijft en fotografeert.

Bojoli by Josephine de Wild is succesvol als decoratrice. Met stoffen en texturen maakt ze een harmonieus geheel van de raamdecoratie, meubelen, wandbekleding en accessoires. Vivec verzorgt haar communicatie in woord en beeld en coördineert de aanmaak van haar nieuwe website (inclusief de copywriting) en fotografeert enkele van haar recente projecten.

www.bojoli.be