Bedrijfsreportages

Gun je klanten en contacten een blik achter de schermen. En maak zo je product of dienst meer tastbaar, toegankelijk en ook menselijkWie zijn de mensen die het dagelijks in je bedrijf waarmaken?  Hoe verlopen de processen? Hoe zien de bedrijfsgebouwen en het interieur eruit?  Welke sfeer hangt er?

Vertel hen het verhaal achter je merk, helemaal in lijn met je identiteit. Want dat is ook het imago waar je trots op bent en dat je wil uitstralen naar je omgeving.

Enkele troeven van Vivec

  • Foto’s in actie, sfeerbeelden, bedrijfsportretten, foto’s van de gebouwen, het interieur, de showroom. Vanuit haar achtergrond in marketing, denkt Katie met je mee en leeft ze zich volledig in in jouw bedrijfssituatie.
  • Je ziet snel het resultaat. Katie selecteert de beste foto’s. En maximum één week na de fotoshoot, krijg je de beelden in hoge en lage resolutie.
  • Heb je afdelingen in heel België? Vivec werkt vanuit Bornem, centraal in Vlaanderen. Met plezier doorkruist Katie voor jou het hele land.
  • Een fotoshoot is naast hard werken ook fun. Inderdaad, er wordt ook gelachen en écht samengewerkt om het beste bij mekaar naar boven te halen
  • Kwalitatieve beelden

Meer foto's


Architectuurfotografie

Interieurfotografie

Bedrijfsreportages

Sociale reportages