Foto’s van je bedrijf in actie? 3 goede redenen, in elke situatie

  1. Je geeft je bedrijf een menselijk gelaat.
  2. Toekomstige collega’s voelen al snel of zij in het plaatje passen.
  3. Je toont waar je voor staat en waarin je uitblinkt.

Toon je klanten het menselijk gelaat van je bedrijf

Heb je een bedrijf dat technische producten maakt,  software ontwikkelt, professionele diensten levert of consumentenproducten verkoopt? Eender wat je doet, je klanten voelen graag met wie ze te maken hebben. Zaken doe je toch met mensen? Niet met bedrijven.

Als modern bedrijf vinden we het belangrijk om de fun en passie die op kantoor heerst ook naar buiten brengen. Katie zorgde voor dé perfecte foto’s om dit gevoel over te brengen. – Carlien – Chief Happiness Officer, Yuki

Ook positief voor je employer branding

Employer branding? Een duur woord om te zeggen dat je als bedrijf ook een imago uitstraalt naar zij die bij je werken. En zij die bij je willen werken. Foto’s van je medewerkers aan het werk op kantoor, tijdens een meeting of in de productie: al snel voelen je (toekomstige) collega’s of er een klik is. Een extra troef voor jou in een krappe arbeidsmarkt.

Hoe je werkt: het maakt je bedrijfsverhaal compleet

Niet alleen wat je doet, maar ook hoe je iets doet, bepaalt of je contacten met jou in zee gaan. Je toont waar je het verschil maakt. En wat met de omgeving waarin je werkt? Trek de aandacht met je innovatieve productielijn, je nieuwe bedrijfsgebouw, je mooie kantoor. Het maakt je bedrijfsverhaal alleen maar completer.

Yuki deed het je voor, met Vivec

Voor Yuki, een jong en dynamisch bedrijf dat boekhoudsoftware voor ondernemers ontwikkelt, draaide ik een dag mee op kantoor. Naast de profielfoto’s voor LinkedIn, maakte ik ook teamfoto’s, foto’s van de kantoren en van medewerkers in actie. Deze foto’s gebruiken ze in hun communicatie: op de website, op sociale media en in drukwerken. En met succes, gezien de vele positieve reacties.

En leuk meegenomen: na één dag nauw samen werken voelde Katie al helemaal aan als deel van ons team 😉 – Carlien – Chief Happiness Officer, Yuki

Mijn bedrijf in beeld? Dat zie ik zitten.