Een pareltje in de Franse wijnstreek

Net beleefden we een super fijn week-end in Arbis, een onooglijk klein dorpje nabij Bordeaux. Wat het zo uitzonderlijk maakte? Naast het toffe gezelschap, de prachtige omgeving en de verfijnde gastronomie was ons vakantie-adres een pareltje om bij weg te dromen.

Claudia Moens, interieurarchitecte, renoveerde het kasteel een 5-tal jaren geleden samen met haar echtgenoot. Met zeer veel smaak. Het domein met prachtige tuin en vergezichten over de wijngaarden is werkelijk uniek.

Een interieur om bij weg te dromen

Niet alleen de omgeving is inspirerend. Ook het interieur ademt rust en gezelligheid. Claudia combineerde wit  met verschillende aardetinten. De gordijnen en de verfijnde decoratie met kaarsen, keramische potten, wollen dekens en handgeweven tapijten zorgen voor de juiste sfeer. Hier voel je je meteen thuis.

Foto’s en teksten voor de website

Ook jij kan je voor een week kasteelheer of – vrouw voelen. Om dit kenkaar te maken, maakte Claudia bij de opstart een website. Voor de foto’s en teksten deed ze een beroep op Vivec. Wil je even mee binnenkijken? Ik nodig je hier graag uit voor een rondleiding ….

Wil jij ook foto’s en teksten voor je website? Geef me een seintje.