L’ETRANGER viert feest: 5 jaar !

Ken je Buitenland? Een lieflijke buurt aan de Schelde. Een plek om te wandelen en te fietsen. Te genieten van de natuur en te relaxen.

En sedert mei 2012 ook dé “place to be” voor wie ongedwongen en lekker wil tafelen.

Guy Van Dooren opende er 5 jaar geleden l’ ETRANGER, een nieuwe zaak. Vandaag is het een brasserie waar vrienden, families en zakenlui met plezier hun voeten onder tafel schuiven. Een vaste waarde in de streek.

Een duidelijke identiteit

Ik neem je graag mee, terug in de tijd.  Met Vivec heb ik immers van dichtbij de voorbereidingen en de opening meegemaakt. Niet voor wat betreft het culinaire uiteraard. Maar met het schrijven van hun verhaal, in woord en in beeld. Van bij aanvang wist Guy heel goed wat hij van zijn brasserie wilde maken. Hij kende zijn droomscenario. Hij wist wat hij zou aanbieden en wat zeker niet. En ook voor wie.

Stap voor stap vormgeven aan een nieuw verhaal

Vanuit die identiteit kon ik meteen aan de slag. Ik herinner het me nog als gisteren: de eerste brainstorm, het vinden van een grafisch vormgever, de opmaak van de website, het uitschrijven van het verhaal, het nalezen van de menukaarten. De fotoreportages met Guy in actie zowel bij zijn inkopen als aan het fornuis. Vlak voor de opening het interieur fotograferen. Beelden maken van de zaalverantwoordelijke die de gerechten naar de eerste gasten draagt. Spannend allemaal. Memorabele momenten.

Ik beleefde er alleszins veel plezier aan. Kijk je even mee naar deze fotoreportage uit het archief? Enjoy!

Sta jij ook aan de wieg van een nieuwe zaak?

Zorg voor een helder verhaal. Duidelijk en op maat van je klanten.

Kan ik je hierbij helpen? Bel me voor een eerste kennismaking. Ik kijk ernaar uit!