Ja, ik wil professionele foto's van mijn patrimonium

Foto’s van je patrimonium? Ze zijn je uithangbord

Bezit je  een patrimonium met verschillende huizen, appartementen, gebouwen of commerciële units? Als projectontwikkelaar, eigenaar van vakantiewoningen of als huisvestingmaatschappij? Of ben je als gemeente of overheid eigenaar van historisch erfgoed? Dan is het geen luxe om professionele foto’s zowel van de buitenzijde als van het interieur te hebben. Want ieder pand is uniek, met zijn eigen specifieke uitstraling en ligging in de omgeving. En daar mag je mee uitpakken.

  • op je website en sociale media
  • bij een eventuele verkoop of verhuur
  • voor een overzichtstentoonstelling
  • in het boek dat je uitgeeft

Deze zomer kreeg ik een opdracht voor foto’s van het patrimonium van sociale huisvestingmaatschappij Woonveer Klein-Brabant. Zij werken binnenkort aan een nieuwe website.

Sociale woningen van Woonveer Klein-Brabant in beeld

Sociale huisvestingmaatschappij Woonveer Klein-Brabant beheert meer dan 1500 huurwoningen. Daarnaast zet het Woonveer ook volop in op betaalbare woningen om te kopen. Om een overzicht te hebben van de verschillende types van woningen in hun patrimonium stuurden ze mij op pad. De eerste woningen dateren van 1920. De laatste woningen zijn nog in aanbouw. Beeld je in wat een diversiteit aan huizen en gebouwen ik voor mijn lens kreeg: ongelooflijk.

Foto’s tonen de architectuur in haar puurste vorm

Voor mij was het een ware ontdekkingsreis. Met een lijst van 80 adressen doorkruiste ik Bornem, Eikevliet, Branst, Puurs, Hingene, Sint-Amands, Mariekerke, Wintam, Breendonk en Ruisbroek. Ik kreeg een leerrijk inzicht in de architectuur van sociale woningen over de jaren heen. Het gaat van heel eenvoudig en klassiek tot modern, puur en strak. Aangepast aan de tijd waarin ze gebouwd zijn. Ook de omgeving verraste me telkens. Hoe mooi, groen en rustig is het in Klein-Brabant.

Tijdens de zonnige zomermaanden genoot ik alvast van deze boeiende tocht door de tijd. Mag ik je even meenemen? Een greep uit de foto’s vind je hieronder.

Heb je ook een gelijkaardig idee? Bel me even op 0477/528 928. Dan bekijken we samen hoe we je patrimonium best in beeld brengen.

Ja, ik wil professionele foto's van mijn patrimonium