Ja, ik wil mijn klanten verlekkeren met mooie buitenbeelden

Laat je tuinen en terrassen stralen op de foto

Het is eindelijk lente! De zon schijnt volop, de bloemen staan in bloei, de temperaturen klimmen elke dag. De tuinen en terrassen staan er prachtig bij. Fris groen met prachtige kleuren. Het is dan ook het uitgelezen moment om te laten zien hoe je als architect, tuinarchitect, interieurarchitect of decorateur  het terras of de tuin van je klanten omtovert tot een droomplek. Foto’s van tuinen en terrassen die je zelf aanlegde en inrichtte, inspireren je klanten.

Buitenleven wint aan belang

Tuinen zijn veel meer dan een mooi aangelegde gazon. Buitenruimtes worden het verlengde van onze leefruimte binnen. We creëren er gezellige hoekjes met aangepaste planten en struiken. En lommerrijke plekjes richten we in als een living,  om even tot rust te komen.  Vuurkorven en gesofisticeerde verwarmingssystemen helpen ons om frisse avonden te trotseren. Met aangepaste accessoires krijgen onze tuinen en terrassen een extra huiselijke touch. Waardoor het er nog aangenamer toeven is.

Maar hoe begin je daar nu aan? Hoe krijg je een mooi resultaat waarbij alles in harmonie is? Jij als expert weet dat als de beste.

Je projecten doen dromen

Toon je klanten met foto’s van je buitenprojecten hoe jij hen kan helpen er iets unieks van te maken.  Om er heerlijk te ontspannen en zorgeloos te genieten: van een fris drankje, een goed boek of een gezellige barbecue met vrienden. In alle seizoenen.

Klaar voor een fotoshoot?

Mis je kans niet deze lente. Contacteer me op 0477 528 928 of mail me katieverkinderen@vivec.be. Mijn fotomateriaal staat al klaar om de kwaliteit van jouw werk te doen schitteren. Zodat jij de foto’s kan gebruiken voor je catalogus, folder, website of sociale media.