Fotoreportages als een reis met veel variatie

De zomer loopt op haar laatste benen. Vol energie staan we klaar voor een boeiend najaar. En weet je wat leuk is voor mij als fotograaf? Het reizen stopt niet. Voor mijn opdrachtgevers toer ik zowat heel België rond. Ik ontdek zo niet alleen de rijkdom die we hier in ons kleine landje kennen: glooiende landschappen, uitgestrekte vlaktes, charmante stadskernen. Ook heb ik het voordeel om telkens opnieuw verrast te worden door de verscheidenheid aan interieurs. In woningen, appartementen, horecazaken en kantoren.

Hout als rode draad bij Interior Ideas

Eén van de klanten waarvoor ik reeds enkele jaren op pad ga is Interior Ideas. In de gelijknamige catalogus verzamelen zij interieurconcepten rond “hout in je interieur” in al zijn nuances. En hout is een prachtig product, met een waaier aan mogelijke afwerkingen en “looks”. Gebeitst, geolied of vernist: met hout geef je karakter aan je interieur. Stoer en krachtig, verfijnd en minimalistisch, landelijk en nostalgisch of zelfs rijk en weelderig.

Keukens, lambriseringen, binnendeuren, trappen, dressings, slaapkamers, kantoren en nog veel meer

De toepassingen zijn eindeloos. In sommige interieurs zorgt hout voor een extra accent. In andere bepaalt het de hele uitstraling van de ruimte.  Klassiek, modern of excentriek: het kan allemaal.

Benieuwd? Hieronder een greep uit de vele foto’s die ik voor hen maakte.

Ook interesse om de projecten die je realiseert, op foto vast te leggen? Contacteer me nu.

Meer beeldmateriaal vind je bij interior ideas.