Josephine is succesvol met haar werk als decoratrice. Stoffen en texturen, ze is erdoor gepassioneerd. Als je haar in actie ziet, voel je gewoon de liefde die ze voor haar vak koestert.

Ik ken haar al meerdere jaren. En heb haar stijl doorheen de tijd zien evolueren van de meer klassieke naar de jonge, eigentijdse en soms zelfs gewaagde interieurs.

Door de ervaring die ze opbouwde, weet ze goed in te spelen op de wensen en noden van haar klanten. Ze maakt ook mooie combinaties. Eclectisch.

Toen ze me vroeg om voor haar de website te maken, was ik meteen enthousiast. Want hoe leuk kan het zijn? Meedenken en meebouwen aan het verhaal van een enthousiaste onderneemster.

We zaten samen, dachten na over wat haar klanten van haar willen weten en hoe we dit best presenteren. Teksten kregen gaandeweg vorm en de websitebouwer ging ook aan de slag.

Door de fotoreportages van  Een warm nest voor een actief gezin en Buiten en binnen lopen in mekaar  was ik snel overtuigd van de meerwaarde die een goede decoratie geeft aan het interieur. Binnenkort staan er nog een aantal fotoshoots op het programma. Ik kijk er alvast naar uit!