Een bevestiging van kwaliteit voor mijn klanten

En ook voor mijzelf. Want toegegeven, toen ik in 2009 een voltijdse opleiding fotografie volgde, was ik er me nog niet van bewust dat ik er ook effectief mijn job van zou maken. Maar ik geraakte meer en meer gepassioneerd en het werd “mijn ding”. Als ik fotografeer of de foto’s daarna aan de computer verwerk, bevind ik me helemaal in mijn “flow”. En dat voelt goed.

In 2016 kwam ik in contact met de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen en maakte me lid. Leuk om ervaringen uit te wisselen met collega’s en leerrijk door de opleidingen die ze aanbieden. Af en toe nieuwe invalshoeken ontdekken werkt voor mij zeer inspirerend.

Begin februari stuurde ik een selectie van 12 foto’s door voor het behalen van het EP-label (European Photographers). En een maand later kreeg ik dan het goede nieuws met nog een extra aanmoediging van de jury. 🙂

Wat is het EP-label ?

Het EP-label kan je beschouwen als een soort van Europees Rijbewijs voor Beroepsfotografen.  Het is voor de klanten een garantie dat je als beroepsfotograaf  kwaliteitsvol werk kan afleveren.

Hieronder zie je de foto’s die ik instuurde. Wil je nog extra werk zien? Kijk dan op de pagina van interieurfotografie, architectuurfotografie, bedrijfsreportages en sociale reportages.

Kennismaken? Contacteer me hier .