Ja, ik wil ook graag mijn verhaal laten vertalen in woord en beeld.

Dubbel feest vandaag! 10 jaar geleden startte ik met Vivec én het is #dagvandeondernemer van UNIZO. Reden genoeg om jullie, mijn klanten eens in de bloemetjes te zetten.

1000x dank voor de superfijne opdrachten, zowel in woord als in beeld. Ik geniet elke dag. Niet alleen van het fotograferen van jullie vaak prachtige projecten, realisaties of bedrijfsactiviteiten. Of van het onder woorden brengen van jullie bedrijfsverhaal. Maar vooral ook van de warme contacten. Het samen werken naar een doel. Alsof ik mee deel ben van jullie team. Het geeft me vleugels.

Toegegeven, na 18 jaar in marketing actief te zijn bij Stichting Flanders Technology International, Kinepolis Group en Technopolis was het een hele stap naar het zelfstandig ondernemen. Het is een traject van dagelijks timmeren aan de weg.

Dank zij jullie vertrouwen en inspiratie sta ik elke dag met de glimlach op. Wat wil je nog meer? Op naar de volgende 10 jaar!

Benieuwd naar mijn verhaal en unieke aanpak? Bel me 0477/ 528 928.

#marketing#copywriter#identiteitmarketing#DNA#fotograaf#bedrijfsfotografie#architectuurfotograaf#interieurfotograaf#unizovzw#beroepsfotografen